Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

П'ятниця 13: Частина 2

Рік:
Ор. назва:
Friday the 13th Part 2
Країна:
США
Режисер:
Стів Майнер
Тривалість:
01:27:37
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Колодій Трейлерів
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
«П'ятниця, 13-е. Частина 2» («Friday the 13th. Part 2») - друга частина легендарного слешерf «П'ятниця 13-е». Як ви, напевно, пам'ятаєте, в першій частині після серії звірячих вбивств табір «Кришталеве озеро» був закритий. Тепер же, п'ять років по тому (дія відбувається в 1984 році), його знову збираються відкрити, вважаючи погану репутацію просто забобонами. Нову компанію молодих хлопців чекає зустріч з Джейсоном і вже повірте, для них він приготував аж ніяк не троянди! Череда нещадних і жорстоких умертвінь, кров, нутрощі - словом, справжнісінька расчлененка: не просто так адже «П'ятниця» вважається класикою жанру слешерів! Вам залишається лише дочекатися ночі, згасити світло і віддатися перегляду фільму ... На зйомках одного з акторів самим натуральним чином потрапили по пальцю лезом мачете. На щастя, сила удару не була достатньою для того, щоб відрубати фалангу, так що лікарі, наклавши 13 швів, повернули перст на належне йому місце. У першій частині вбивцею була мати Джейсона і тільки в другій, він сам уже здався світу (вірніше, здатися він здався в першій частині, але в ролі вбивці з'явився саме в сіквелі). ©Kino4ua П'ятниця 13: Частина 2 1981 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?