Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вампіри

Рік:
Ор. назва:
Vampires
Країна:
Японія, США
Режисер:
Джон Карпентер
Тривалість:
01:48:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | AMC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Вампіри – жахастик, у центрі сюжету якого знаходиться Джек Кроу. Цей чоловік очолює цілий загін мисливців на вампірів, і роботи цим відчайдушним і відважним людям вистачає завжди. Коли вони дізнаються, що у Нью-Мексико є справжнє лігво любителів чужої крові, герої йдуть туди і вчиняють над кровопивцями жорстоку розправу. Вони винищують монстрів і думають, що впорались на всі 100, але не здогадуються, що найголовніший вампір все ще залишається в живих. Упевнена у своїй беззаперечній перемозі команда винищувачів вампірів йде святкувати у бар, але невдовзі починається нова бійня, тільки цього разу винищують людей. Велек – лідер вампірів, і він за своїх мстить жорстоко. Команда Кроу знищена, врятувались лише він і один помічник. Тепер їм удвох потрібно знайти Велека і вбити його, поки він ще не встиг отримати безсмертя, пройшовши спеціальний обряд… ©Kino4ua Вампіри 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. alexhlamov
    29 червня 2023 11:56
    + 0 -

    Добрий день.

    Підкажіть, будь ласка, з ким можна обговорити розміщення реклами на Вашому сайті?

    Є пропозиція.