Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Час вбивати

Рік:
Ор. назва:
A Time to Kill
Країна:
США
Режисер:
Джоель Шумахер
Тривалість:
02:29:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Сінемакс
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Польська - Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У невеликому американському містечку відбувається жорстокий злочин – двоє братів-расистів чинять насильство над десятирічною темношкірою дівчинкою, після чого мають намір її повісити. Місцевому шерифу вдається затримати злочинців та відправити під суд. За згвалтування тим загрожує до десяти років в'язниці, але при зразковій поведінці вони можуть вийти і раніше. Це не влаштовує батька дівчинки - Карла Хейлі, який вирішує взяти все у власні руки. Він уривається до зали суду і розстрілює злочинців з автоматичної зброї. Карла беруть під варту і звинувачують у жорстокому вбивстві двох білих людей. Справа веде до суттєвого соціального та політичного резонансу в США, оскільки має явний расовий характер. Адвокат Брігенс стає захисником Хейлі, якому загрожує кара через застосування газової камери за жорстоку розправу. Сторону звинувачення представляє прокурор Руфус Баклі, якому Брігенс програв усі справи, пов'язані із вбивством. Тим часом представники ку-клус-клану, членами якого були брати-вбивці, вирішують помститися за смерть своїх людей. Вони оголошують полювання на Хейлі та його адвоката містера Брігенса з метою влаштувати криваву розправу. ©Kino4ua Час вбивати 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?