Kino4ua.com
CCPG-13

Поміжжя

Рік:
Ор. назва:
Passing
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Ребекка Холл
Тривалість:
01:38:40
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Поміжжя – драматична стрічка про людей, які намагаються вижити у світі, де колір шкіри має значення. Клер народилась темношкірою, виросла у Гарлемі, але з дитинства бачила і відчувала, що до «білих» ставляться краще, та й умови їх життя значно відрізняються. Оскільки її шкіра не настільки темна, дівчина вирішує піти на хитрість і видати себе за білу людину. Вона навіть змінює місце проживання і виходить заміж за чоловіка з расистськими поглядами. А от Айрін, з якою Клер дружила змалечку, залишається собою – темношкірою дівчиною, яка живе у «чорному» районі і одружена з таким же темношкірим чоловіком. Тривалий час подруги не бачились, але життя одного разу знову їх звело. І після цього Клер захотілось повернути себе справжню. Тільки як же це зробити, якщо поруч людина, яка щиро ненавидить усіх представників темної раси? ©Kino4ua Поміжжя 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?