Kino4ua.com

Драйв

Рік:
Ор. назва:
Drive
Країна:
США
Режисер:
Ніколас Віндінґ Рефн
Тривалість:
01:40
Переклад:
Українська мова Цікава ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой фільму «Драйв» веде подвійне життя, вдень працює каскадером в Голлівуді, а вночі підробляє перевізником. У цього хлопця темне минуле, яке тримає в таємниці, на новому місці проживання він познайомився з сусідкою Айрін. Вони практично стали парочкою, все було чудово, до того моменту як чоловік Айрін вийшов з в'язниці. Після чергового нічного перевезення, щось пішло не так і тепер за гонщиком оголошено полювання. Хлопець може без проблем змінити місце проживання, але йому не хочеться залишати Айрін, вже дуже сильно її полюбив. ©Kino4ua Драйв 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Гість василь
    Гість василь
    22 грудня 2022 23:32
    + 0 -
    шкода,що в другому плеєрі немає укр дубляжу