Kino4ua.com
PG-13

Перевізник 2

Рік:
Ор. назва:
Transporter 2
Країна:
США, Франція
Режисер:
Луі Летер'є
Тривалість:
01:28:07
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Після роботи перевізником нелегальних вантажів у Франції Френк Мартін вирішив відправитися в США, намагаючись почати більш спокійне життя. Чоловік влаштовується водієм в звичайну американську сім'ю. Кожен день герой возить маленького Джека Біллінгса в школу, і сам не помічає, як прив'язується до шестирічного хлопчика. На жаль, мирним життя Френка ніяк не назвеш, навіть в такому спокійному місці проблеми знаходять його. Водій відвозить хлопчика в лікарню, де банда зловмисників, одягнена в білі халати, намагається ввести хлопчикові смертоносний вірус. В ході серйозної перестрілки головному герою фільму «Перевізник 2» вдається врятувати Джека. Чоловік відвозить малюка додому, але злочинці вже чекають їх там. Банда викрадає шестирічного хлопчика, вимагаючи у засмучених батьків викуп. Мартін розуміє, що єдина можливість врятувати життя хлопчика - самому знайти його. Але вірус вже був введений, і тепер Джек і всі, хто до нього торкається, помруть протягом доби. Життя багатьох людей зараз в руках Френка. Єдиний спосіб все виправити - знайти протиотруту. ©Kino4ua Перевізник 2 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?