Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Мюзикл у середній школі / Шкільний мюзикл

Рік:
Ор. назва:
High School Musical
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортега
Тривалість:
01:37:54
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | ТЕТ
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кінокартина «Класний мюзикл» розповідає історію, яка сталася з парочкою веселих студентів. Вони закінчують своє навчання у старшій школі. Одного з цих хлопців звуть Троє. Він займає важливе місце у шкільному суспільстві. Головний герой вважається капітаном у місцевій команді з баскетболу. Хороший приятель молодої людини займається управлінням нічного клубу. Головних героїв останнім часом стала об'єднувати одна ціль. Вони хочуть удвох пробуватись у кастингу акторів. Молоді люди бажають виступити у мюзиклі. Його ставитимуть у школі. Мрія, якою стали так одержимі студенти, суттєво вплинула на їхнє життя. Також вона змінила громадську та шкільну діяльність молодих хлопців. Вони по-справжньому талановиті. У них справді є шанс стати добрими акторами. Вони його точно не проґавлять. ©Kino4ua Мюзикл у середній школі / Шкільний мюзикл 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?