Kino4ua.com
HD 720p
R

Міські легенди

Рік:
Ор. назва:
Urban Legend
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джеймі Бленкс
Тривалість:
01:39:38
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Сюжет трилера Міські легенди крутиться довкола молодої дівчини Наталі Саймон, якій довелося стати свідком серії жорстоких убивств. Разом із безліччю студентів, Наталі навчається у коледжі та живе у студентському містечку. Завдяки професору Векслеру студенти чули про леденять душу міських легенд, які розповідають про жорстокі вбивства. Двадцять п'ять років тому професор університету, який викладає аномальну психологію, вчинив серію вбивств студентів. Після цієї трагедії щороку в університеті проводиться вечірка на згадку про жорстоку різанину. Молоді люди зі скептицизмом ставляться до міських легенд, поки що в студентському містечку не починають відбуватися вбивства. Поки поліція розслідує не пов'язані, на перший погляд, злочини, Наталі помічає в них зв'язок. Разом із працівником університетської газети Полом, Наталі розпочинає розслідування цієї справи, яка приносить все більше смертей. ©Kino4ua Міські легенди 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?