Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Американський пиріг 6: Переполох у гуртожитку

Рік:
Ор. назва:
American Pie Presents: Beta House
Країна:
США
Режисер:
Ендрю Вельс
Тривалість:
01:25:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У студентському братстві «Бета Хаус», яким керує невтомний Дуайт Стіфлер, гідне поповнення - до університету прибули три крутих хлопця Боббі, Ерік і Куз. Хлопці не мають наміру виснажувати себе, освоюючи премудрості всіляких наук, і їх основна мета - розвага в компанії таких же, як вони, молодих, симпатичних і веселих студентів. Президент Стіфлер - кумир першокурсників, кожен з них готовий на будь-які подвиги в ім'я братства і його відчайдушного ватажка. Чи варто говорити, що самі відв'язні молодіжні вечірки проводить виключно «Бета Хаус»? Підготовкою чергового епохального заходу зайняті зараз найкреативніші члени спільноти. Захоплені процесом, вони й не помітили, як у них з'явилися конкуренти - команда зубрив, ботаніків, жалюгідних очкариків створила власне братство і посміла заявити свої права на проведення найгучнішою вечірки за всю історію університету. Суперники по частині розваг з них ніякі, але хитрощі цим сірим мишкам не позичати: за їх пропозицією тусовка відбудеться в тому братстві, яке зможе виграти студентську олімпіаду, і тут у членів «Бета Хаусу» можуть бути проблеми. У цій частині сіквела «Американський пиріг» переполох в гуртожитку обіцяє бути неабияким ... ©Kino4ua Американський пиріг 6: Переполох у гуртожитку 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?