Kino4ua.com
R

Переполох у гуртожитку

Рік:
Ор. назва:
Dorm Daze
Країна:
США
Режисер:
Девід Хілленбренд, Скотт Хілленбренд
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Переполох у гуртожитку починається за три дні до Різдва. Тут живуть студенти університету Білінгслей – хлопці і дівчата, яких вже мало цікавлять заняття, бо значно цікавіше і веселіше проводити час на вечірках. Молоді люди влаштовують гучні гулянки, знайомляться, закохуються один в одного. Коли гормони фонтанують, заспокоїтись доволі важко, тому пристрасті тут киплять недитячі. Але ж навчання ніхто не відміняв. Є суворі викладачі, які хочуть домогтись від студентів знань, тому вони зроблять все, щоб ніхто не прогулював пари. Але Макмартін Хол, центральний персонаж історії, про книжки навіть думати не хоче. У нього є важливіша справа – допомогти брату-ботану стати справжнім чоловіком. І зробити це потрібно до початку зимових свят, щоб він не входив у новий рік у статусі незайманого. Але звести його з дівчиною не так вже й просто… ©Kino4ua Переполох у гуртожитку 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?