Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Проти вітру

Рік:
Ор. назва:
Into the Wind / Pod wiatr
Країна:
Польща
Режисер:
Кристоффер Рас
Тривалість:
01:49:02
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Польська - Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Ані – чарівна молода дівчина, яка народилася у досить забезпеченій родині. Героїня разом із батьками проживає у Варшаві. Батько має прибутковий бізнес, а мати займається домом. Усі бажання та забаганки юної особи виконуються беззаперечно, тому, коли дівчина прийняла рішення поїхати за кордон, щоб здобути освіту, то батьки, не думаючи, виконали її прохання.
Як тільки героїня фільму закінчила школу, то вирушила до Англії, щоб вступити до престижного університету та в майбутньому стати лікарем. Михайло – симпатичний хлопець, який проживає у Північному Девоні. Він амбітний і просто любить кайтсерфінг. Персонаж працює на узбережжі та навчає людей непростому ремеслу – керуванню кайтом. Свобода, швидкість і стрибки приносять йому задоволення.
Робота інструктором приносить йому як хороші гроші, а й масу позитивних емоцій. Але хлопець ще не знає, що невдовзі його життя зміниться. Якось на пляжі в Хелі він зустрічає милу Ані. Між хлопцями виникає симпатія і вони закохуються один в одного. Персонажі починають проводити весь вільний час разом: гуляють, відвідують вечірки та купаються у морі. Герої насолоджуються часом, проведеним разом. Але не всі бажають їм щастя. Чи зможуть близькі люди коханих прийняти їхній вибір, чи зроблять усе можливе, щоб розлучити їх? ©Kino4ua Проти вітру 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?