Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Неймовірний час

Рік:
Ор. назва:
The Spectacular Now
Країна:
США
Режисер:
Джеймс Понсольдт
Тривалість:
01:39:30
Переклад:
Українська мова ТЕТ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Скарга

Коли людина виділяється з натовпу, вона може стати вигнанцем. Звичайно, постійних принижень і знущань можна і не почути на свою адресу, але оточуючі все ж будуть її уникати. Для цього не потрібно бути фріком. Можна просто бути хорошою дівчинкою, яка любить читати, отримувати освіту і культурно проводити своє дозвілля. Любителі класно провести час в галасливій компанії – не її контингент. Звичайне шкільне життя. Постійні вечірки з морем випивки. Головними героями є вульгарні хлопці і нахабні дівиці. Це середовище проживання Сутер Кіллі. На подібних заходах він немов риба у воді. Холоднокровний любитель вечірок, чарівний, симпатичний хлопець, що живе одним днем. Робота продавцем чоловічого одягу приносить йому задоволення, а думок про більш престижне місце у суспільстві не буває. І світла сторона цього фільму – Еммі Фініки. Її можна охарактеризувати як цілеспрямовану особу з гнучким розумом, яка відчайдушно бажає отримати гідну освіту. Бажає зробити успішну кар'єру і стати успішною людиною. Все це є цілком можливим. Одного разу, відкривши свої очі після чергової пиятики, він не очікував побачити Еммі. Вона ніби вказує на всі його недоліки лише однією своєю присутністю. Але подібна неприязнь може перерости у щось інше… ©Kino4ua Неймовірний час 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?