Kino4ua.com
R

Місцева сатира. Переполох в гуртожитку 2: навчання в морі

Рік:
Ор. назва:
Dorm Daze 2
Країна:
США
Режисер:
Девід Хілленбренд, Скотт Хілленбренд
Тривалість:
01:40:24
Переклад:
Українська мова ТВ4 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Місцева сатира. Переполох в гуртожитку 2: навчання в морі – продовження молодіжної комедії про студентів, яким не дуже хочеться вчитись. Цього разу події будуть відбуватись на початку семестру, коли герої щойно повернулись з відпочинку. Вони вже встигли забути, що таке підручники і заняття у кабінетах, але потрібно повертатись до навчання. І одразу їм оголошують чудову новину. Виявляється, вчитись студенти будуть в нових умовах – на круїзному лайнері, який по морю перевезе їх на острів Сан Парадізо. Саме там ведуться археологічні розкопки, про які хлопцям і дівчатам потрібно дізнатись якомога більше. Звісно ж, під час цього круїзу не обійдеться без веселих і шалених пригод. Цих пасажирів капітан корабля і всі його підлеглі точно запам’ятають. Що ж влаштують головні герої, які жити не можуть без вечірок і жартів, цього разу? ©Kino4ua Місцева сатира. Переполох в гуртожитку 2: навчання в морі 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?