Kino4ua.com
PG-13

Швидкість 2: Круїз під контролем

Рік:
Ор. назва:
Speed 2: Cruise Control
Країна:
США
Режисер:
Ян Де Бонт
Тривалість:
02:01:35
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф.Многоголосый
Швидкість 2: Круїз під контролем – продовження історії про шалені пригоди симпатичної дівчини на ймення Енні, якій минулого разу довелось пережити те, про що хочеться забути раз і назавжди. І про те, що небезпечних пригод їй уже вистачило з головою, вона одразу попереджає свого нового бойфренда. А він, не бажаючи її лякати чи засмучувати, каже про себе не зовсім правду. Він стверджує, що працює звичайним пляжним поліцейським і слідкує там за порядком, хоча насправді він крутий спецназівець, який виконує складні і небезпечні завдання. І ця правда з’ясовується дуже швидко. Щоб загладити свою провину перед дівчиною, чоловік запрошує її у круїз по Карибському морю на шикарному лайнері. Погоджуючись на це, героїня і не здогадувалась, у яку халепу вони невдовзі потраплять. Проблеми почнуться через ображеного айтішника, який дуже розізлився на начальство фірми, яка збудувала лайнер, і тепер збирається помститись… ©Kino4ua Швидкість 2: Круїз під контролем 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?