Kino4ua.com
R

Підйом з глибини / Глибинний підйом

Рік:
Ор. назва:
Deep Rising
Країна:
США, Канада
Режисер:
Стівен Сомерс
Тривалість:
01:46:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Найновіші технології, прекрасне оформлення, дивовижний сервіс, який влаштували тим, хто відвідає лайнер. Тим, хто потрапив на нього в порядку першої черги можна тільки позаздрити. Так думали люди, що потрапили туди, і точно такі ж думки відвідували шахраїв, які мали погляди на лайнер. Дрібні і побільше, вони створили цілі групи, які повинні були пограбувати лайнер-мільйонер. Головною метою були дорогоцінні камені, які були на борту і практично ніким не охоронялися. Шахраї прибувають на борт трохи пізніше всіх інших і застають лише трьох, решта мертві і вбиті. Величезний морський монстр напав на корабель, і тепер всім людям доведеться рятуватися від нього, камені стануть останніми, про що будуть думати люди. ©Kino4ua Підйом з глибини / Глибинний підйом 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?