Kino4ua.com
HD 720p
CCPG-13

Гайвер 2: Темний герой

Рік:
Ор. назва:
Guyver: Dark Hero
Країна:
США
Режисер:
Стів Венґ
Тривалість:
02:03:51
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Минув рік після того, як Шон Баркер вступив у контакт із позаземною біодоспіхом і став «Гайвером». У нерівному бою здобувши перемогу над небезпечними зоаноїдами і знищивши корпорацію Кронос, Шон намагається знайти застосування своїм неймовірним здібностям, наводячи порядки у місті та борючись із злочинцями. Але жага крові самого обладунку, який бажає бачити своїх супротивників мертвими, часто долає силу волі хлопця, піддаючи нашого героя постійним душевним тортурам і пригнічуючим переживанням. Останнім часом, прокидаючись ночами від постійних кошмарів, намагаючись зрозуміти справжню причину видінь, Шон замальовує жахливі сновидіння на папері. Якось із блоку телевізійних новин наш герой дізнається, що в штаті Юта ведуться археологічні дослідження, а побачені ним наскельні малюнки в печерах виявляються неймовірно схожими на видіння із кошмарних снів. Вирушивши на місце розкопок, молода людина зустрічає на своєму шляху симпатичну дівчину Корі, яка є дочкою Марка Едвардса, який очолює археологічні дослідження в тих печерах. Після прибуття хлопець виявляє в одній із печер скам'янілу морду зоаноїда, а через деякий час один із цих монстрів нападає на табір дослідників. Виявляється, що знищена корпорація Кронос у Лос-Анджелесі була лише малою частиною величезної структури, що має представництва по всьому світу, і один із підрозділів могутньої компанії дуже зацікавилося біодоспіхами, виявленими під час розкопок. Наш герой вирішує будь-що завадити зоаноїдам заволодіти зразками «Гайвера». ©Kino4ua Гайвер 2: Темний герой 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?