Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Гайвер

Рік:
Ор. назва:
The Guyver
Країна:
США, Японія
Режисер:
Скрімін Мед Джордж, Стів Венґ
Тривалість:
01:32:27
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Давно, коли на Землі ще не було людей, на планету прилетіли інопланетяни, щоб створити досконалу біологічну зброю – так з'явилося людство. Вжививши в людину спеціальний ген, що викликав мутацію, прибульці створили Зоаноїдів – людей, здатних самостійно перетворюватися на жахливих монстрів, наділених величезною силою.
Мільйони років, що прокинувся, Зоалорд, лідер Зоаноїдів, створює корпорацію Кронос, бажаючи й надалі удосконалювати генну технологію зі створення монстрів, щоб згодом підпорядкувати собі весь світ.
Полетівши, прибульці залишили по собі біологічну броню під назвою «Гайвер», що слугувала захистом від виведених ними чудовиськ, яка при надяганні служила біодоспіхом. Але коли цю броню одягав звичайна людина, вона в кілька разів збільшувала можливості його тіла, роблячи власника обладунку набагато сильнішою та швидше. Через деякий час "Гайвер" потрапляє в руки Зоалорда, але той виявляється не в змозі зрозуміти, як її активувати. Доктор Тетсу Сагава, який працює в корпорації Кронос, усвідомлює, яку небезпеку може становити біодоспех, якщо Зоалорду вдасться його вдягнути. Викравши «Гайвер», доктор Сагава незабаром гине від рук зоаноїдів, що його наздогнали, встигнувши перед смертю переховати унікальний інопланетний винахід. За кілька годин «Гайвер» випадково знаходить звичайний студент, який тренується у місцевій секції карате. ©Kino4ua Гайвер 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?