Kino4ua.com
HD 720p
R

Помста придурків

Рік:
Ор. назва:
Revenge of the Nerds
Країна:
США
Режисер:
Джефф Канєв
Тривалість:
01:29:39
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Двоголосий закадровий
Двоє друзі, які обожнюють комп'ютери, які вступають до коледжу Адамса. У кампусі всім заправляє братство Альфа Бета, основу якого складають гравці футбольної команди. Вони мають величезний успіх у дівчат і постійно знущаються з ботаніків. Льюс і Гілберт не стають винятком і з перших днів наражаються на напади з боку спортсменів. Такий стан справ не влаштовує хлопців, і вирішують організувати власне суспільство, і навіть оголосити війну «Альфа Бета». Чи вдасться їм здобути перемогу в цьому непростому протистоянні і покласти край правлінню спортсменів? ©Kino4ua Помста придурків 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?