Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина в залізній масці

Рік:
Ор. назва:
The Man in the Iron Mask
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Рендолл Воллес
Тривалість:
02:12:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті художнього фільму Людина в залізній масці історія короля Франції Людовіка XIV та його найлютішого ворога, таємничого ув'язненого. Часи Великого століття Франції король проводить у розкоші та блиску. Але абсолютна монархія Людовік XIV призвела Францію до занепаду, злиднях і голоду серед населення. Впевнений у своїй правоті та повній владі, оточений вищими політичними діячами та порадами, які не сміли заперечувати волю короля, Людовік побоювався лише в'язня, засудженого до довічного ув'язнення. Саме ця людина в залізній масці може скинути короля і покласти край його правлінню. Але є старі герої мушкетери, які не бояться врятувати таємничого бранця в'язниці, щоб повернути для Франції надію. ©Kino4ua Людина в залізній масці 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Administration
    17 грудня 2022 08:26
    + 0 -
    • [quote=артем]
      Пане Артем, ми Вас дуже просимо не писати лайливі слова, якщо це повториться, то ми Вас заблокуємо, не робіть помилок 
  2. артем
    артем
    16 грудня 2022 20:23
    + +1 -
    фільм показує наскільки французька держава гівно. Мушкетери гівно: Араміс- мучитель невинних дітей; Дартаньян -зрадник держави і самого себе; Портос- нитик і повний дурень(так само як Департьє). Араміс -вбитий життям і горем дядько.  Королева- курва, король- взагалі уйобок. Сучасна франція тільки в інших лицях. Стрічка явно зроблена антифранцузькими людьми. І до речі Дюма також гівно- все набрехав. Всі знають про реставрацію в Англілі,але чомусь забувають про реставрацію в франції. Вся політична еліта тепер це нащадки таких моральних підарів що тут зображені дуже чітко.