Kino4ua.com
480p
PG

Таємниця Бургундського двору

Рік:
Ор. назва:
Blood on His Sword / Le miracle des loups
Країна:
Франція, Італія
Режисер:
Андре Юнебелль
Тривалість:
01:38:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | EnterFilm
Дія відбувається під час протистояння Людовіка XI, короля Франції в 1461—1483 роках, і Карла Сміливого, герцога Бургундії.

1465 рік. Діжон. Лицарські турніри, бали, полювання, свята… Миролюбний і дипломатичний Людовік XI прагне примирення, незважаючи на войовничість герцога та віроломство зрадника графа де Сенака. Задум короля полягає в тому, щоб видати свою хрещеницю, графиню Жанну де Бове, за герцога Бургундії, який плекає до неї схильність. Але Жанна закохана у шевальє Робера де Невіля.

Герцог спочатку підлаштовує поразку де Невіля на лицарському турнірі на славу короля (де Сенак підрізає підпругу сідла де Невіля, і той падає з коня), потім підсилає найманих убивць до де Невіля, а потім обманом викрадає Жанну і укладає в одному зі своїх замків. Де Невіль, що дивом врятувався, вилікувавшись від ран, збирає загін однодумців. Він проникає в замок герцога під виглядом бродячого жонглера та циркового борця та звільняє графиню.

У цей час герцог Бургундський має намір скинути короля, але його підступні плани руйнує все той же відважний шевальє де Невіль, який перемагає зрадника де Сенака у лицарському поєдинку у фіналі картини. ©Kino4ua Таємниця Бургундського двору 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?