Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дівчина з перлинною сережкою / Дівчина з перловою сережкою

Рік:
Ор. назва:
Girl with a Pearl Earring
Країна:
Велика Британія, Люксембург
Режисер:
Пітер Веббер
Тривалість:
01:39:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Натхненням для роману Трейсі Шевальє став плакат Йоганна Вермеєра «Дівчина із перлиною сережкою». Вона купила плакат дев'ятнадцятирічної дитини, і він висів там, де вона жила шістнадцять років. Шевальє зазначив, що «неоднозначний погляд» на обличчі дівчини справив на неї незабутнє враження. Вона описує вираз дівчини як «масу протиріч: безневинне, але пережите, радісне, але сльозливе, сповнене туги і водночас повне втрати». Вона почала думати про «історію, яка ховається за цим поглядом», представляючи його спрямованим на художника. Дослідження Шевальє включало читання історії того періоду, вивчення картин Вермеєра та його однолітків та проведення кількох днів у Делфті. [2] Вагітна на момент дослідження та написання статті, вона закінчила роботу за вісім місяців, тому що у неї був «біологічний дедлайн».
Шістнадцятирічна Грит змушена залишити свій сімейний будинок у Делфті у 1664 році після того, як її батько осліп у результаті нещасного випадку. Її батько - плиточник, член гільдії художників, тому їй знайшли роботу покоївки в будинку художника Йоханнеса Вермеєра. У строго стратифікованому суспільстві того часу це падіння статусу через погану репутацію покоївок красти, шпигувати та спати зі своїми роботодавцями. Ще одна складність полягає в тому, що вермеєри належать до терпимої католицької меншини, тоді як Грит – протестант. У їхньому домі вона товаришує зі старшою дочкою сім'ї, Мартге, але ніколи не в добрих стосунках зі злісною Корнелією, молодшою ​​дочкою, яка йде стопами своєї свідомої матері Катарини. Гриет також важко утриматися праворуч від Таннеке, іншої домашньої прислуги, яка капризна і ревнива.
Грит живе два роки у своїх роботодавців, і їй дозволяється відвідувати її будинок тільки в неділю, коли сімейне коло розвалюється. Її молодший брат Франс йде в учні на вулиці, і врешті-решт її молодша сестра Агнес помирає від чуми. Але в перші місяці її роботи у Вермеєрів Пітер, син сімейного м'ясника на м'ясному ринку, починає доглядати Гриєта. Вона строго вихована і спочатку не вітає це, але терпить його інтерес, бо це вигідно її бідним батькам. ©Kino4ua Дівчина з перлинною сережкою / Дівчина з перловою сережкою 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ольга
    10 листопада 2022 22:07
    + -2 -
    Ви б хоча б перечитували після перекладу з російської гугл-транслейтом. Повний жах. "Ухаживать" - це не доглялати в контексті, а залицятися. Доглядають дітей, хворих та тварин, а до дівок - залицяються. "Дебили, бл*ть" (с)
  2. гілка
    гілка
    14 жовтня 2022 21:19
    + 0 -
    Що за жарт? Де український переклад?