Kino4ua.com
R

Серцеїд: Повернення героя

Рік:
Ор. назва:
Le retour du héros
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Лоран Тірар
Тривалість:
01:30:28
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Серцеїд: Повернення героя – комедійна історія, події якої відбуваються у 1809-му році, коли Франція охоплена війною. Усі чоловіки, які досягли повноліття і ще не зовсім стали старими, йдуть в армію. Потрапив туди і центральний персонаж – красень Невіль. Цей чоловік звик купатися у жіночій увазі, а не стріляти з рушниць, та все же він військовозобов’язаний, тому має йти воювати, боронити рідні землі. Перед призовом він збирався оженитись на прекрасній Полін, але не встиг. Та герой пообіцяв щодня писати їй листи. Звісно ж, дівчина вірила йому, але насправді герой не виконав обіцянку. Розуміючи, що Полін це дуже засмутить, її сестра вирішила сама їй писати від імені Невіля. І таким відважним героєм він у неї вийшов, та ще й загинув смертю хоробрих – у бою. І все було б далі спокійно, якби у реальності Невіль не виявився дезертиром, який втік зі служби і надумав повертатись до Полін… ©Kino4ua Серцеїд: Повернення героя 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?