Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Воїн

Рік:
Ор. назва:
The Warrior
Країна:
Великобританія, Франція, Німеччина, Індія, США
Режисер:
Азиф Кападіа
Тривалість:
01:26:40
Переклад:
Українська мова Субтитри / CC
Воїн – пригодницька драма, яка розповідає про життя воїна, який обрав жити мирно. Центральний персонаж колись працював начальником охорони у жорстокого, суворого чоловіка, власника великих земельних ділянок, який любив владу і контроль. Життя, яким у той час жив центральний персонаж, важко назвати спокійним. У його реальності постійно бути присутні якісь бійки, жорстокі зіткнення, боротьба. І своїх підлеглих він учив бути безстрашними, сильними воїнами. Але одна містична зустріч змінила світогляд героя і змусила його відкласти зброю. Він зрікся тієї справи, якою займався, і повернувся у рідне селище, розташоване у Гімалаях. Також він дав обіцянку, що більше не буде ніколи вбивати людей. От тільки така поведінка не сподобалась його роботодавцю. Розгнівавшись, той одразу ж відправив за чоловіком ватагу найманих убивць… ©Kino4ua Воїн 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?