Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Книга джунглів

Рік:
Ор. назва:
Jungle Book
Країна:
США
Режисер:
Золтан Корда
Тривалість:
01:45:39
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | КРТ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Англічанка-«мемсахіб», що прямує кудись із охоронцем, проїжджаючи тубільне село, звертає увагу на старого, який розповідає за милостиню історії. Поклавши в його чашу кілька монет, жінка вислуховує історію про всю Індію.

Історія починається з розповіді про джунглі, що населяють їх тварин, Закон Джунглів і про те, яку небезпеку вони становлять для людей. Оповідання переходить до минулих днів, коли жителі одного з сіл, мріючи перемогти джунглі та перетворити своє селище на місто, працюють день і ніч. Нату, маленька дитина одного з майстрів, забредає в джунглі. Батько, який спробував наздогнати його, виявляється вбитий тигром, частина односельців йдуть на пошуки, але безуспішно.

Минає дванадцять років. Під опікою вовчої зграї та інших звірів дитина виростає у сильного юнака Мауглі, єдиним серйозним ворогом якого у джунглях залишається тигр Шерхан. У своїй улюбленій розвагі подразнити тигра і втекти Мауглі, сам того не знаючи, натикається вночі на рідне селище своїх батьків. Обпікшись об залишене багаття, він будить мешканців села, які ловлять його. Торговець Балдео вважає, що в «перевертня з джунглів» погане око, але Мессуа, яка давно втратила сина, бере хлопчика у свій будинок і поступово вчить його мові і звичаям людей. ©Kino4ua Книга джунглів 1942 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?