Kino4ua.com

Книга джунглів

Рік:
Ор. назва:
The Jungle Book
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Джон Фавро
Тривалість:
01:46:07
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
За випадковим збігом обставин маленький індійський хлопчик опиняється на самоті посеред диких джунглів. У 99 випадках зі 100 це була б вірна смерть, але дитині пощастило - його виявила вовчиця, надалі виростила його разом з власними дітьми. З ранніх років Мауглі звик до суспільства вовків - вони оберігали його від небезпек цього місця, вчили виживання на небезпечній території і невпинно дбали, як про рівного. Він виріс з повним розумінням місцевих законів, але в юнацтві нажив безжального ворога - тигра на ім'я Шерхан, страшного і підступного хижака. Сподіваючись захистити зграю, що стала родиною, герой залишає вовче лігвище і відправляється до захоплюючих пригод.

Подорож була довгою, повним небезпек і захоплюючого дослідження навколишнього світу. Юнакові вдалося завести багато корисних знайомств і вірних друзів - на протязі шляху йому допомагали витончена пантера Багіра і грізний ведмідь, прозваний Балу. Удав Каа із задоволенням ділився з новим другом багатовіковою мудрістю і давав ефективні поради, неабияк полегшують як побут, так і рідкісні зустрічі з ворогом. Незважаючи на могутніх союзників, проведення часу хлопця було небезпечним і ризикованим - розлючений противник періодично нагадував про те, що одного разу питання доведеться поставити ребром, і в живих повинен залишитися тільки один. ©Kino4ua Книга джунглів 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?