Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ведмідь

Рік:
Ор. назва:
L'ours / Ведмідь The Bear
Країна:
Франція, США
Режисер:
Жан-Жак Анно
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий | Slava Radyk
Переклад:
Original English Субтитри
Ведмідь – це пригодницька стрічка, яка чудово підійде для сімейного перегляду, а драматичні події, які відбуваються на початку, змусять замислитись над тим, чи справді варто людям влаштовувати полювання на диких тварин заради хутра. У центрі сюжету знаходиться маленьке ведмежатко, яке вже зіткнулось з суворими реаліями життя. Через людей, які займаються контрабандою, він втратив маму. Малюк залишився сам у великому і небезпечному світі. Він ще навіть не встиг навчитись головному, чому повинна була б навчати його мама, а тепер доведеться йому рятуватись від небезпек самостійно. Хоча ні, дехто поруч з ним все ж буде. Це інший дорослий ведмідь, якого вже встигли поранити мисливці. Вони удвох будуть тікати від людей зі зброєю. Та не тільки вони становлять небезпеку для ведмедів. Разом чотирилапим героям доведеться пережити багато пригод. ©Kino4ua Ведмідь 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?