Kino4ua.com
HD 720p
R

Анжеліка, маркіза янголів

Рік:
Ор. назва:
Angélique, marquise des anges
Країна:
Франція, Італія, Німеччина
Режисер:
Бернар Бордері
Тривалість:
01:55:52
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Історична мелодрама Анжеліка, маркіза ангелів, знята за мотивами роману Анн та Сержа Голон Анжеліка, розповідає про життя та пригоди молодої, гарної дівчини з бідної аристократичної родини. Події фільму розгортаються у XVII столітті, у Франції. Природа нагородила юну Анжеліку незвичайною красою, ясним розумом, чарівністю та харизмою. Щоб позбавити сім'ю бідності, 17-річна Анжеліка змушена вийти заміж за багатого графа Жоффрея де Пейрака з Тулузи. Знатний граф де Пейрак заробив своє багатство завдяки секрету видобутку золота, який відомий лише йому. Він є дуже цікавою людиною, захоплюється алхімією, подорожами, любить співати і складати вірші, а також граф - чудовий співрозмовник. Але зовні він відлякує оточуючих своєю кульгавістю та величезним страшним шрамом на обличчі. Спочатку Анжеліка бачить у своєму чоловіка чудовисько, але в міру спілкування з Жоффреєм, вона переймається повагою до нього. Але візит короля Франції Людовіка XIV назавжди змінив життя сімейної пари. Осліплений красою Анжеліки, Людовік усіма силами намагається позбавитися графа де Пейрака і зробити його дружиною своєю наложницею. Саме тоді Анжеліка розуміє, що дуже любить Жоффрея і готова заради нього піти на будь-які випробування. ©Kino4ua Анжеліка, маркіза янголів 1964 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?