Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Анжеліка Прекрасна

Рік:
Ор. назва:
Merveilleuse Angélique
Країна:
Франція, Італія, Німеччина
Режисер:
Бернар Бордері
Тривалість:
01:44:44
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм Прекрасна Анжеліка продовжує розповідати про життя та пригоди дивовижно красивої дівчини Анжеліки. Після страти коханого чоловіка Жоффрея, якого спалили на багатті, Анжеліка знаходить притулок серед розбійників, якими керує її друг дитинства Ніколя. Вона намагається розпочати нове життя, але всі її думки тільки про Жоффрея. Через деякий час Анжеліка змушена влаштуватися на роботу в трактир. Завдяки її старанням, забігайлівка стає модним рестораном і незабаром Анжеліка знову стає багатою дамою, оточена численними шанувальниками. Проте королівський двір її не приймає. Доля знову дарує їй шанс вийти заміж. Обранцем Анжеліки стає маршал Філіп Де Плессі-Белльєр, союз із яким благословляє сам король Франції. Тепер, маючи можливість перебувати у Версалі, Анжеліка збирається помститися королю за страту Жоффрея. ©Kino4ua Анжеліка Прекрасна 1965 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?