Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Анжеліка - маркіза янголів

Рік:
Ор. назва:
Angélique, marquise des anges
Країна:
Франція, Бельгія, Чехія, Австрія
Режисер:
Аріель Зейтун
Тривалість:
01:52:48
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм Анжеліка, маркіза ангелів є новою екранізацією однойменного роману Анн та Сержа Голон, який розповідає про пригоди юної красуні та авантюристки Анжеліки. Події фільму відбуваються у XVII столітті у Франції. Щоб врятувати сім'ю від злиднів, юна красуня змушена вийти заміж за багатого, знатного і дорослішого графа Жоффрея де Пейрака з Тулузи. Побачивши дружина Анжеліка починає ненавидіти чоловіка і навіть впадає у відчай, вважаючи, що її життя закінчено. Але незважаючи на зовнішню потворність: кульгавість і величезний шрам на обличчі від шпаги, граф виявляється дуже розумною, цікавою, харизматичною людиною з величезним почуттям гумору та почуттям власної гідності. Згодом Анжеліка закохується в Жоффрея і між ними нарешті спалахує полум'я кохання. Проте щастя триває недовго. Через заздрість до багатства, зростаючої влади та сімейного щастя графа з красунею дружиною, король Людовік XIV наказує заарештувати де Пейрака та ув'язнити у Бастилії. Тепер Анжеліка має зробити все можливе, щоб врятувати улюбленого Жоффрея від страти. ©Kino4ua Анжеліка - маркіза янголів 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?