Kino4ua.com
HD 720p
R

Неприборкана Анжеліка

Рік:
Ор. назва:
Indomptable Angelique
Країна:
Франція, Італія, Німеччина
Режисер:
Бернар Бордері
Тривалість:
01:22:13
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Дізнавшись про те, що Жоффрей живий, невгамовна Анжеліка порушує указ короля і вирушає на пошуки коханого. Разом з маркізою де Плессі-Бельєр, на пошуки графа де Пейрака вирушає його близький друг - учений Саварі. Пошуки Жоффрея призводять до берегів острова Лангустье, де він був помічений востаннє. Однак, острів виявляється порожнім, а прокажений юнак не може порушити клятву, дану графу де Пейраку і розповісти про його місцезнаходження. На кораблі герцога де Вівона, Анжеліка і Савари, що приплив до острова, вирушають на Сардинію, де імовірно зупинився її чоловік. Подорож маркізи буде довгою і наповненою різними небезпечними ситуаціями. Їй доведеться пережити аварію королівської галери, опинитися в полоні у морських піратів, пройти страх продажу на ринку рабів на острові Кріт, а також зустрітися з улюбленим Жоффреєм. ©Kino4ua Неприборкана Анжеліка 1967 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?