Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Анжеліка і султан

Рік:
Ор. назва:
Angélique et le sultan
Країна:
Франція, Італія, Німеччина, Туніс
Режисер:
Бернар Бордері
Тривалість:
01:37:39
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті художнього фільму Анжеліка та султан зустріч закоханих дружини та чоловіка була недовгою. Поки Жоффрей гасив пожежу на своєму кораблі, маркізу викрали пірати, а потім продали у рабство людям алжирського султана Османа Фераджі. Так француженка Анжеліка потрапляє на Схід, де знайомиться з дикими для європейської жінки, що була при дворі короля, а також колишньої його фаворитки, законами. Не бажаючи підкоритися волі султана, вона потрапляє до гарему, де живуть усі відкинуті султаном наложниці. Там же Анжеліку помічає головна дружина султана Лейла, яка заздрить її незвичайній європейській красі — білій шкірі та золотому волоссю. Але поки вона перебуває у нижчому гаремі, Лейла не бачить небезпеки. Все змінюється, коли під час жорстоких розваг для султана Османа, він помічає Анжеліку і потрапляє під чари її чарівної краси. Однак, зовсім не райське життя в палаці Османського султана чекає на Анжеліку. ©Kino4ua Анжеліка і султан 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?