Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Шкільний мюзикл 3: Випускний

Рік:
Ор. назва:
High School Musical 3: Senior Year
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортега
Тривалість:
01:56:42
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Завершує шкільну епопею третя частина фільму Шкільний мюзикл: Випускний . Хлопці подорослішали, набралися досвіду, тепер вони мають серйозно поставитися до вибору коледжу та майбутньої спеціальності. Чи обере Трой спортивну кар'єру чи буде вірним поклику свого серця музиці? Чи зможуть хлопці зберегти шкільну дружбу чи розлучаться, йдучи своєю дорогою? Всі ці питання знайдуть свої відповіді у чудовому музично-танцювальному мюзиклі про шкільні роки. Але перш за все, перед закінченням школи, хлопці мають поставити традиційний весняний мюзикл. ©Kino4ua Шкільний мюзикл 3: Випускний 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?