Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Весільний сезон

Рік:
Ор. назва:
Wedding Season
Країна:
США
Режисер:
Том Дей
Тривалість:
01:39:25
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головні герої обидва індійського походження, тому з настанням весільного сезону їхні сім'ї сподіваються, що вони теж знайдуть собі супутників життя, щоб ті могли влаштувати свої великі весілля. Мама Аші намагалася влаштовувати для неї сліпі побачення, і саме таким чином дівчина зустріла Раві. Насправді, Аша і Раві неабияк втомилися від постійного шквалу питань, тому вони вирішують обхитрити своїх батьків і на якийсь час прикинутися, що вони зустрічаються.
Аша працює економістом і дуже щаслива мати високооплачувану роботу. У неї немає вільного часу. Аша хоче, щоб жінки Південної Азії мали найкраще життя, тому вона робить все можливе, щоб вони отримували кредити, завдяки яким вони можуть розпочати свій бізнес та виявитися корисними для суспільства. Аша професіонал своєї справи, у минулому вона полягала у відносинах, які закінчилися невдачею, тому зараз вона не хоче вступати до нових, а зосереджена виключно на кар'єрному зростанні.
З іншого боку, Раві покинув Массачусетський технологічний інститут, щоб слідувати поклику свого серця. Його мати створила фальшивий профіль на сайті онлайн-знайомств, за допомогою якого він зустрічає Ашу. Щоб уникнути схожих проблем і порадувати своїх батьків, молоді люди вирішують допомогти один одному, проте, все літо вдаючи, що вони перебувають у стосунках і симулюють роман, Аша і Раві навіть не підозрювали, що зрештою вони закохаються один в одного і більше не зможуть приховати свої справжні почуття. ©Kino4ua Весільний сезон 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?