Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Різдвяний купідон

Рік:
Ор. назва:
Christmas Cupid
Країна:
США
Режисер:
Ґіл Джанґер
Тривалість:
01:25:22
Переклад:
Українська мова Ддвоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Слоан Спенсер із тих людей, які власними силами домагаються висот. Вона звикла ні на кого не покладатися і робити все самостійно. Домагаючись поставленої мети будь-якими можливими і доступними засобами, вона мріє стати заступником президента великої компанії. Для того, щоб прискорити цей процес, вона вирішує розпочати роман із сином голови організації.

Зробивши це, головна героїня фільму «Різдвяний Купідон» сподівається, що незабаром зможе отримати те, про що вона так довго мріяла. Заради кар'єру дівчина готова на все і в своїх корисливих цілях вона легко використовує оточуючих. Все її життя присвячене кар'єрному зростанню.

Водночас в офісі дізнаються про трагічну загибель постійної клієнтки. Дізнавшись про це, службовці вирішують організувати поминальний вечір. І так сталося, що саме Слоан виявляється головним організатором заходу. З азартом підійшовши до виконання своїх обов'язків, головна героїня фільму «Різдвяний Купідон», перегляд якого можна здійснити на нашому сайті в режимі онлайн, і не підозрює, що невдовзі, що загинула, сама з'явиться до неї з потойбічного світу, щоб показати її поведінку з боку. ©Kino4ua Різдвяний купідон 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?