Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Розслідування Гейлі Дін. 2 + 2 = Вбивство

Рік:
Ор. назва:
Hailey Dean Mystery. 2 + 2 = Murder
Країна:
США
Режисер:
Майкл Робісан
Тривалість:
01:23:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ІндигоTV
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Хейлі зі всією родиною йде на шкільний концерт, де братиме участь її улюблена племінниця Паркер. Молода жінка має намір зняти виступ дівчина на телефон. Школа перебуває у стані ремонту, який контролювала вчителька музики. Міс Сакс особисто збирала гроші, щоб їхню школу не закрили. Присутні гості не могли дочекатися початку благодійного заходу. Директор оголосив про вихід на сцену Наомі Сакс, яку призначили його заступником. Усі аплодували, але вчителька не з'явилася. Спочатку вирішили, що жінка просто затримується і має незабаром обов'язково під'їхати, адже саме вона є організатором концерту. Але й до кінця всіх вступів Наомі не було. За кілька днів Хейлі дізналася від племінниці, що Сакс так ніхто більше й не бачив. Тільки директорові від неї передали записку, що вона їде. ©Kino4ua Розслідування Гейлі Дін. 2 + 2 = Вбивство 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?