Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Велика Краса

Рік:
Ор. назва:
La grande bellezza
Країна:
Італія, Франція
Режисер:
Паоло Соррентіно
Тривалість:
02:20:41
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой фільму - блискучий письменник, автор гучного бестселера "Людський апарат". Йому щойно виповнилося 65 років і він бурхливо святкує ювілей на даху у центрі Риму. Після безсонної ночі він гуляє по набережній і бореться з ностальгією, що наринула, за минулими часами в Неаполі, з якого він в молодості перебрався до столиці Італії.
Гамбарделла настільки ж цинічний, наскільки талановитий і заможний: він володіє богемною двоповерховою квартирою з видом на Колізей, ночами переходить від однієї вечірки до іншої. Вдень він підробляє колумністом у місцевому модному журналі, підтримує контакт із представниками італійської арт-еліти.
Якось Джепа відвідує немолодий бородатий чоловік, який повідомляє йому, що перше і фактично єдине кохання Гамбарделли пішло з життя. Сорок років тому вона розлучилася з Джепом, не повідомивши про причини. Після її смерті чоловік, який був чоловіком жінки, прочитав у її щоденнику, що все життя вона любила і чекала тільки Джепа. З цього моменту Джеп починає замислюватися про прожиті безповоротні роки, ставити собі сакральні питання: «А чи не розтратив я це життя даремно?». ©Kino4ua Велика Краса 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?