Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коріолан

Рік:
Ор. назва:
Coriolanus
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Ральф Файнс
Тривалість:
02:03:19
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Фільм починається з сюжетів новин про голод, що починається в Римі і переходить до цивільного виступу перед центральним елеватором з вимогою хліба. Військами, що охороняють елеватор, командує Гай Марцій. Він висловлює свою зневажливу думку про народ Риму, і солдати розганяють промовців. Потім слідує сцена, в якій Тулл Авфідій допитує полоненого римського солдата і дізнається від нього про хвилювання в Римі, а потім вбиває його. Зйомку допиту проглядає військова рада Риму, і Гай Марцій викликається напасти на вольськ і знищити їх.

Триває бій у місті Коріоли. При цьому у фільмі солдати Риму одягнені та споряджені як солдати однієї з країн НАТО, а солдати-вольськи використовують автомати сімейства Калашнікова і, схоже, не мають уніфікованої форми. Бій закінчується поєдинком на ножах між Марцієм і Авфідієм, але снаряд, що розірвався поруч, оглушує противників і підлеглі забирають своїх командирів. Авфідій, побачивши на вулиці розстріляну родину вольсків, зізнається, що з п'яти боїв з Марцієм він не виграв жодного, і відмовляється далі дотримуватися правил чесного бою. ©Kino4ua Коріолан 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?