Kino4ua.com
HD 720p
R

Дитина Розмарі

Рік:
Ор. назва:
Rosemary's Baby
Країна:
США
Режисер:
Роман Поланскі
Тривалість:
02:16:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Інтер
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Актор театру Гай Вудхаус та його дружина Розмарі переїжджають до «Бремфорда», великого багатоквартирного будинку в стилі неоренесансу в Нью-Йорку. Вони ігнорують попередження свого друга Едварда «Хатча» Хатчинса про темне минуле «Бремфорда», пов'язане з чаклунством та вбивствами[2][3].

Розмарі знайомиться з Террі Гіонофріо, наркоманкою на реабілітації, яку прихистили Мінні та Роман Кастевет, літні сусіди Вудхаусов. Проте вночі дівчина викидається із вікна сьомого поверху. Гай намагається зблизитися з парою, але Розмарі вважає їх дратівливими та настирливими. Мінні дарує дівчині кулон, який раніше носила Террі, як талісман удачі, кажучи, що він містить «корінь танісу».

Через деякий час Кастевети запрошують пару на вечерю, під час якої несхвально відгукуються про візит папи римського Павла VI до міста. Через якийсь час Гай отримує роль у відомій п'єсі, після того, як виконавець головної ролі з незрозумілих причин сліпне. Оскільки його акторська кар'єра процвітає, він хоче, щоб у нього та Розмарі народилася дитина. У ніч, коли вони планують зачати його, Мінні приносить їм на десерт окремі чашки шоколадного мусу. Коли Розмарі скаржиться, що у мусу крейдяний «присмак» і не доїдає його до кінця, Гай критикує її як невдячну. Розмарі з'їдає трохи, щоб заспокоїти чоловіка, потім непомітно викидає залишки. Незабаром у неї починає крутитися голова, вона засинає і бачить дивне бачення, в якому пливе на яхті з Гаєм, далі хтось з червоними очима гвалтує її. Повністю оголені Кастевети та інші мешканці Бремфорда спостерігають за тим, що відбувається. Вранці Розмарі помічає подряпини на спині. Гай пояснює це тим, що не хотів пропустити «ніч дитини» і займався з нею сексом поки вона була непритомна. ©Kino4ua Дитина Розмарі 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?