Kino4ua.com

Загублена

Рік:
Ор. назва:
Gone Girl
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:29:33
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Дублированный
Американський фільм Загублена створений в жанрі детективного трилера за мотивами однойменного роману письменниці Гілліан Флінн. Його прем'єра відбулася в 2014 році, а режисером виступив Девід Фінчер. Сюжет оповідає про події, які сталися з однієї подружньою парою. Перед самим святкуванням їхнього п'ятирічного ювілею загадковим чином зникає дружина. Але при цьому знаходиться безліч зачіпок, які, можливо, залишені спеціально ...

Історія бере свій початок, коли у Ніка і Емі Данн настає день п'ятої річниці. В той момент виявляється пропажа дружини. Її батьки стали досить відомими, оскільки написали цілу серію популярних книг для дітей під назвою «Супер-Емі». Так що пропала дівчина відразу ж привертає величезну увагу з боку громадськості. Крім того, по найжахливішим підозрам вбивцею може бути сам Нік.

Еммі і Нік раніше жили в Нью-Йорку. Однак, через рецесію обидва позбулися своєї роботи, тому переїхали в Міссурі. Під час розслідування, детективу по імені Ронда Боні вдається знайти свідчення того, що у молодої сім'ї були не тільки фінансові проблеми, а й домашні суперечки. Також знаходиться безліч погано інсценованих слідів боротьби. Через деякий час стає відомо, що Емі була вагітна і хотіла купити пістолет для захисту від чоловіка.

Такі вагомі відомості надають справі несподіваний поворот. Тепер Ніку варто найняти найкращого адвоката і спробувати довести свою правду ...

Фільм вийшов досить оригінальним і неймовірно заплутаним, так що навряд чи сюжетні повороти і ходи здадуться кому-небудь очевидними. До того ж, всі події переповнені динамікою. Після прем'єри кінокартини критики оцінили її дуже високо. Відомий сайт Rotten Tomatoes зібрав 278 рецензій, які в підсумку дали середній бал 8 з 10 і рейтинг в 89 відсотків. Metacritic же зібрав 49 рецензій критиків і був оцінений на їх основі в 79 з 100. Особливо була відзначена ідеальна екранізація, візуальний стиль, сценарій, режисерська робота і акторська гра. ©Kino4ua Загублена 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?