Kino4ua.com
PG-13

Артист

Рік:
Ор. назва:
The Artist
Країна:
Франція, Бельгія
Режисер:
Мішель Газанавічус
Тривалість:
01:40:28
Переклад:
Українська мова 1+1 | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Original (English)
Відомий голлівудський актор Джордж Валентин в 1927 році, після прем'єри нового німого фільму зі своєю участю, випадково знайомиться у кінотеатру з дівчиною на ім'я Пеппі Міллер. Репортери відображають їх разом, і на наступний день відповідний знімок виявляється на першій шпальті видання Variety, супроводжуваний заголовком «Хто ця дівчина?». Трохи пізніше Пеппі з'являється в кіностудії Kinograph Studios, з наміром спробувати себе в ролі танцівниці. Тут протягом багатьох років працює Валентин. Він впізнає дівчину і переконує людей, що проводили кастинг, дати їй роль. Так починає розвиватися акторська кар'єра Міллер. Після двох років директор студії Ел Зіммер заявляє про початок роботи над звуковими картинами, які повністю витіснять німе кіно. Але Валентин вирішує піти власним шляхом і стати режисером німого фільму «Сльози любові». У день прем'єри актор терпить велике фіаско, адже його режисерський дебют затьмарює прем'єра звуковий комедії «Мушка» з Пеппі Міллер.
Так герой залишається фактично безробітним, а трохи пізніше ще й бездомним, так як його дружина Доріс виганяє чоловіка після розлучення на вулицю. Матеріальна скрута змушують Валентина оселитися в дуже скромному помешканні, а потім звільнити свого камердинера і влаштувати розпродаж цінних речей. Це викликало розпач і пияцтво, які спричинили серйозну пожежу ... ©Kino4ua Артист 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?