Kino4ua.com
PG

Ще одна історія про Попелюшку

Рік:
Ор. назва:
Another Cinderella Story
Країна:
США, Канада
Режисер:
Деймон Сантостефано
Тривалість:
01:31:54
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Мері Сантьяго любить веселитися з друзями на шкільних вечірках. Але життя милої і чуйної школярки, яка мріє коли-небудь стати професійною танцівницею, серйозно ускладнює злісна мачуха Домінік Блатт, яка разом зі своїми дочками Брі і Брітт навантажує дівчину нескінченними дорученнями і роботою по дому. І лише коли в школі, де вчиться Мері, з'являється новий учень Джої Паркер - надпопулярний у всіх дівчат танцюрист і співак - ситуація починає змінюватися.

У День Святого Валентина Паркер оголошує про проведення костюмованого маскараду, і подруга Мері, Теммі, переконує її неодмінно піти туди. Однак Домінік стає відомо про плани падчерки, і вона доручає дівчині завдання, яке позбавляє її надії потрапити на бал. На допомогу героїні фільму приходить Теммі. Закінчивши непросте прибирання, подруги, приховавши обличчя масками, відправляються на бал. Тут Мері виконує танго з незнайомцем, але через витівки її зведених сестер він зриває з себе маску, і дівчина дізнається, що вона танцювала з Джої. У цей момент годинник пробивають за чверть до дванадцятої і дівчина, зронивши плеєр, спрямовується геть, щоб встигнути повернутися додому. На наступний день Паркер організовує кастинг для дівчат, щоб знайти свою чарівну партнерку. А мачуха готова вчинити для Мері чергову перешкоду ... ©Kino4ua Ще одна історія про Попелюшку 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?