Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вторгнення

Рік:
Ор. назва:
Intrusion
Країна:
США
Режисер:
Адам Салкі
Тривалість:
01:33:56
Переклад:
Українська мова Субтитри
Вторгнення – драматичний трилер, який знайомить з простою подружньою парою. Герої жили у великому місті, але мріяли оселитись у невеликому будиночку десь у провінції, де буде менше галасу і метушні. І коли чоловік втратив свою високооплачувану роботу, у них з’явився привід реалізувати давню мрію. Та ще й дуже вчасно герої натрапили на оголошення про продаж будинку, який повністю відповідає їх вимогам. Тут і думати не було чого – вони зібрали речі і переїхали у свій новий дім. І хоч зовні він видавався затишним і комфортним, жити у ньому чомусь було незатишно. Спершу пара вирішила, що це просто від емоцій, які їх накрили, але ситуація не змінювалась. Більше того, жінці навіть почало здаватись, що за ними хтось стежить. А коли у будинок увірвався невідомий злочинець, вона геть перелякалась, та ще й місцеві мешканці поводились дивно… ©Kino4ua Вторгнення 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?