Kino4ua.com
R

Закляття. Здається кімната

Рік:
Ор. назва:
Room for Rent
Країна:
США
Режисер:
Томмі Стовелл
Тривалість:
01:21:14
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Закляття. Здається кімната – кримінальний жахастик, у якому розповідається про жінку на ймення Джойс, яка несподівано стала вдовою. Її чоловік помер після падіння з даху. Будучи вже немолодою дамою, головна героїня навіть не сподівалась, що у її житті може з’явитись хтось новий. Та найбільшою проблемою стали гроші, які потрібно було десь брати. Раніше жінка жила на забезпеченні у чоловіка, а тепер ситуація радикально змінилась. Довелось їй навіть почати здавати одну кімнату у своєму домі, щоб отримувати хоч який дохід. І невдовзі прийшов Боб, якому потрібно було житло. Чомусь він видався Джойс цікавим і привабливим, справжнім героєм любовних романів. Його образ жінці видавався ідеальним, і їй дуже захотілось близького з ним спілкування. Бажання ніби й нормальне, але через нього героїня доходить фактично до божевілля, а у такому стані вона здатна на будь-що… ©Kino4ua Закляття. Здається кімната 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?