Kino4ua.com
R

Побачене та почуте

Рік:
Ор. назва:
Things Heard & Seen
Країна:
США
Режисер:
Шері Спрінгер Берман, Роберт Пульчіні
Тривалість:
02:01:50
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Побачене та почуте – детективний трилер, дія якого відбувається у 1979-му році. У центрі сюжету знаходиться молода жінка Кетрін, яка жила разом з родиною у Нью-Йорку. У неї була чудова робота, про яку вона завжди мріяла, але її довелось залишити. Причиною стала пропозиція про роботу в коледжі, яку отримав чоловік. Разом з ним і маленькою донечкою головна героїня перебралась у невелике провінційне містечко, де якраз і знаходився той навчальний заклад, куди запросили чоловіка працювати. Родина придбала там будинок і швидко призвичаїлась до нового місця і умов. Єдине, що непокоїло Кетрін, то це нестача спілкування, адже вона звикла бути серед людей, до насиченого життя. А через деякий час почали у будинку відбуватись доволі дивні події, які насторожували жінку. Вона відчувала, ніби у домі присутній ще хтось, окрім членів її родини… ©Kino4ua Побачене та почуте 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?