Kino4ua.com
R

Пакт

Рік:
Ор. назва:
The Pact
Країна:
США
Режисер:
Ніколас МакКарті
Тривалість:
01:29:40
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Пакт – жахастик з детективним сюжетом, у центрі якого знаходиться Енні. Молода особа давно вже виїхала з батьківського дому, оскільки не могла там залишатись після тих страждань, які змушена була витерпіти через рідну матір. А коли жінка померла, героїня приїхала на похорони, але тільки через умовляння сестри Ніколь. Енні думала, що побачить її, коли повернеться, але родички не було на місці. Більш того, її не було ніде. Дівчина просто зникла. Це було дуже дивно і тривожило Енні. Вона була геть одна у будинку, який не викликав приємних відчуттів чи спогадів. Героїня змушена була там деякий час залишатись, і це стало для неї випробування, оскільки вона зіткнулась з дивними подіями, які не могла пояснили логікою. Все вказувало на те, що у приміщенні присутній ще хтось, але це точно не жива людина. Схоже, що це духи, але чого вони хочуть? ©Kino4ua Пакт 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?