Kino4ua.com
R

Перевертень

Рік:
Ор. назва:
The Wolf of Snow Hollow
Країна:
США
Режисер:
Джим Каммінґс
Тривалість:
01:23:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Перевертень – трилер, дія якого відбувається у провінційному містечку, де життя спокійне і мирне. Було. Поки не сталось дивне убивство. Такі злочини тут взагалі бувають вкрай рідко, а тут ще й жертвою стала молода дівчина, яка приїхала з бойфрендом на відпочинок. Першою була версія про те, що її вбила якась дика тварина. На це вказували сліди, які були помічені поруч з тілом. Але потім все ж виникла й інша версія, де фігурує вже вбивця людина. Почали з’являтись нові трупи, а вбивства відбувались приблизно в один і той же час, що вказувало на серійного убивцю. Місцеве населення вважало, що це перевертень вбиває людей, легенди про якого відомі давно, але шериф у таке не вірить. Він і його помічник думають, що до злочинів причетна людина, яка хоче налякати інших. А що ж насправді тут відбувається, чоловікам ще потрібно з’ясувати. ©Kino4ua Перевертень 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ineij
    25 червня 2021 16:48
    + +1 -
    Фильм - глупый и нудный. Не понравился.