Kino4ua.com
R

Новорічний розковбас

Рік:
Ор. назва:
Once Upon a Time at Christmas
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Пол Тантер
Тривалість:
01:37:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Новорічний розковбас – трилер, дія якого розгортається напередодні Різдва. У невеликому місті Вудридж люди вже готуються до свята – прикрашають будинки і вулиці, вдягають костюми Санти. Сніг вкрив землю – навколо так гарно і затишно. Але цей спокій порушує жахлива знахідка біля торгового центру. Там знаходять тіло без голови. Кров рече рікою, а свідків немає. За роботу береться шериф разом з помічниками. Вони оглядають місце злочину, шукаючи якісь докази, але інформації обмаль. А наступного дня нові трупи – закохана парочка в автомобілі. Ще пізніше хтось вбиває дівчат, які розважались на вечірці. Ситуація стає все складнішою, шериф навіть хоче ввести комендантську годину, але мер не погоджується. До розслідування долучаються агенти ФБР, але убивства не припиняються. У будинку Френкчерів знаходять ще три понівечених тіла… ©Kino4ua Новорічний розковбас 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?