Kino4ua.com
R

Прокляття Роуз

Рік:
Ор. назва:
The Dawn
Країна:
США
Режисер:
Брендон Слеглі
Тривалість:
01:30:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Прокляття Роуз – драматичний фільм жахів, який розповідає про складну долю головної героїні. Коли вона була ще зовсім маленькою, сталась страшна трагедія у родині. Її батько Уільям, який повернувся після Першої світової війни додому живим, певно, втратив розум через усі ті жахіття, які йому довелось побачити. Він прийшов і вбив своїх рідних, а потім з собою покінчив. І лише маленька Роуз якимось дивом врятувалась. Жити її відправили до жіночого монастиря. Вона прожила там 8 років і повністю звикла до тих умов, які там є. Тепер вона вже доросла дівчина, яка свідомо хоче присвятити себе Богу і продовжувати жити у монастирі. Невдовзі Роуз має дати чернечу обітницю, але раптом з нею починає щось відбуватись. Схоже, на неї починають впливати ті самі демони, які колись підштовхнули і її батька до кривавих злочинів. Героїню турбують страшні сни, і скоро це впливатиме не лише на неї, а й на весь монастир… ©Kino4ua Прокляття Роуз 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?