Kino4ua.com
PG-13

Клони

Рік:
Ор. назва:
Surrogates
Країна:
США
Режисер:
Джонатан Мостоу
Тривалість:
01:28:36
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У найближчому майбутньому у людей з'явиться чудова можливість - кожен з них зможе ставати тим, ким захоче. За певними законами, звичайно. Щоб не пошкодити своє справжнє тіло, яке вразливе до зовнішніх подразників, люди використовують сурогати. Роботи, які підключаються до мозку людини і виконують функцію їх заміни в суспільстві. Спілкуючись з людиною на вулиці не можна точно сказати, хто ховається під роботом - чоловік чи жінка, чоловік схожий на свого робота або абсолютно інший. Найчастіше, ті, хто мають гроші і можуть собі дозволити сурогату, використовують себе ж, тільки набагато привабливіше. Але в місті починається паніка: люди, що використовують роботів, під час керування ними, починають гинути. ©Kino4ua Клони 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?