Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Воскресіння доктора Файбса

Рік:
Ор. назва:
Dr. Phibes Rises Again
Країна:
Велика Британія, США
Режисер:
Роберт Фуест
Тривалість:
01:29:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | АМС
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Дія стрічки розгортається в Англії 1930-х, через чотири роки після того, як бригада з 8-ми хірургів і медсестри невдало прооперувала і тим самим занапастила Вікторію, дружину відомого органіста Ентона Файбса (Вінсент Прайс). Талановитий виконавець здобув вищу освіту в Німеччині та Франції. Паралельно він серйозно захоплювався теологією, що пояснює досконале знання ним Старого Завіту. Після особистої трагедії головний персонаж десь у Швейцарії потрапив у автомобільну аварію. Спотворений, що втратив голос, але зберіг розум він вижив і повернувся до Лондона. На гроші, що були в нього, органіст збудував містичний палац і разом з помічницею Вульнавією приступив до здійснення зловісного плану. Один за одним почали гинути хірурги, які брали участь у фатальній для Вікторії операції. При цьому кожне вбивство повторювало одну з десяти страт, що обрушилися на фараона та Стародавній Єгипет в епоху Мойсея. Кожному акту відплати відповідав жетон з єврейською літерою, яка стоїть на початку слова, що означає чергову кару.

Слідчі зі Скотланд-Ярду Кроу і Траут спробували розібратися в причинах низки дивних злочинів і зупинити їх ланцюг. У цьому їм частково допоміг місцевий рабин (Хью Гріффіт), але навіть з його допомогою дістатись істини виявилося вкрай складно. Могили органіста та його дружини виявилися порожніми і де шукати винуватця злочинів поліція зрозуміла далеко не одразу. Втім, задовго до фіналу глядач розуміє, що Файбс мав єдину мету: ліквідувати почергово засуджених ним лікарів, а потім накласти на себе руки і з'єднатися у вічності з коханою Вікторією… ©Kino4ua Воскресіння доктора Файбса 1972 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?